Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunţ privind decizia etapei de încadrare (Amplasare staţie asfalt - Coşoveni - SC SECOL SPA ROMA ITALIA)

Detalii

Autor: ARPM Craiova,
Adăugat: 2011-04-19 10:14:32
Ultima actualizare: 2011-04-19 10:14:32

Documente ataşate

Anunt public privind decizia etapei de încadrare

19.04.2011

  

Agenţia Regională pentru Protectia Mediului Craiova anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi de evaluare adecvată, pentru proiectul  proiectul "Amplasare construcţii provizorii cu destinaţia: birouri, laborator, dormitoare, atelier mecanic, bazin etanş vidanjabil, bazin decantor, cântar, staţie asfalt, staţie stabilizat, depozit balast şi sorturi, amenajare parcuri şi împrejmuire teren", propus a fi amplasat în comuna Coşoveni, judeţul Dolj: proiectul nu se supune evaluării impactului asupra mediului şi nu se supune evaluării adecvate.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei Regionale pentru Protecţia Mediului Craiova din str. Petru Rareş, nr. 1, în zilele de luni-vineri, orele 9.00-13.00, precum şi în documentul ataşat

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 8 zile de la data afişării anunţului.