Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunţ privind decizia etapei de încadrare (Balastieră - Leamna-Bucovăţ - SC ROMFER AGREGATE)

Detalii

Autor: ARPM Craiova,
Adăugat: 2011-12-19 16:01:58
Ultima actualizare: 2012-02-17 12:02:45

Taguri

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare 
19.12.2011

 

ARPM Craiova anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare - cu evaluarea impactului asupra mediului şi cu evaluare adecvată - în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi de evaluare adecvată, pentru proiectul "Exploatarea nisipului şi pietrişului din perimetrul Balastiera Leamna" propus a fi amplasat în comuna Bucovăţ, satul Leamna de Jos, judeţul Dolj, titular SC ROMFER AGREGATE SRL.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul ARPM Craiova, strada Petru Rareş, nr. 1, în zilele de L-V, între orele 9-14.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 8 de zile de la data afişării anunţului.

Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce priveşte conţinutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul ARPM Craiova, precum şi la următoarea adresă de e-mail: office@arpmdj.anpm.ro în termen de 13 zile de la data afişării anunţului.