Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunţ privind decizia etapei de încadrare (Construire grajduri ferma Tufeni - SC EUROSPAŢIAL)

Detalii

Autor: ARPM Craiova,
Adăugat: 2011-11-11 15:02:12
Ultima actualizare: 2012-01-24 12:10:32

Taguri


Documente ataşate

ANUNŢ PUBLIC
11.11.2011

 

Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului Craiova anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: proiectul se supune evaluării impactului asupra mediului şi nu se supune evaluării adecvate, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi/sau  de evaluare adecvată, pentru proiectul Construire un grajd maternitate şi două grajduri  tineret - ferma Tufenipropus a fi amplasat în comuna Comuna Tufeni, sat Tufeni, jud. Olt, titular S.C. EUROSPAŢIAL S.R.L.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei Regionale pentru Protecţia Mediului Craiova din str. Petru Rareş nr. 1 jud. Dolj, în zilele de luni - joi, între orele 09,00- 14,00 şi vineri între orele  09,00- 11,30..

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 8 zile de la data afişării anunţului.

Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce priveşte conţinutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul Agenţiei Regionale pentru Protecţia Mediului Craiova precum şi la următoarea adresă de e-mail: office@arpmdj.anpm.ro în termen de 13 zile de la data afişării anunţului.