Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunţ privind decizia etapei de încadrare (Supraetajare şi schimbare destinaţie imobil - Craiova - MANTA ALINA GEORGIANA)

Detalii

Autor: ARPM Craiova,
Adăugat: 2012-08-07 11:20:07
Ultima actualizare: 2012-08-07 11:20:07

Taguri

Anunt public privind decizia etapei de încadrare
07.08.2012

  

Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului Craiova anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi de evaluare adecvată, pentru proiectul „Supraetajare imobil existent de la S+P+M la S+P+1+M şi schimbare de destinaţie din locuinţă în restaurant la S şi P, birouri la etajul 1 şi mansardă şi realizare terasă” propus a fi amplasat în municipiul Craiova, str. Părului, nr. 8, judeţul Dolj, titular Manta Alina Georgiana: proiectul nu se supune evaluării impactului asupra mediului şi nu se supune evaluării adecvate.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei Regionale pentru Protecţia Mediului Craiova din str. Petru Rareş, nr. 1, în zilele de luni-vineri, între orele 8.00-16.00.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 8 zile de la data afişării anunţului.