Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunţ privind dezbaterea publică (Instalaţie tratare deşeuri radioactive - Kozlodui - Bulgaria)

Detalii

Autor: APM Dolj,
Adăugat: 2013-10-02 14:09:49
Ultima actualizare: 2013-10-02 14:13:03

Taguri

ANUNŢ PUBLIC
privind dezbaterea publică

 

Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice şi Agenţia pentru Protecţia Mediului Dolj anunţă publicul interesat asupra desfăşurării şedinţei de Dezbatere publică a documentaţiei de evaluare a impactului asupra mediului (documentaţia EIA) elaborată pentru proiectul bulgar „Instalaţie pentru tratarea şi condiţionarea deşeurilor solide radioactive cu un factor ridicat  de reducere a volumului pe amplasamentul Centralei Nucleare de la Kozloduy”, în data de 15 octombrie 2013, începând cu orele 12,00 la Căminul Cultural, str. Nicolae Titulescu, localitatea Bechet, judeţul Dolj.

Documentaţia de evaluare a impactului asupra mediului (documentaţia EIA) poate fi consultată pe pagina de web a Ministerului Mediului şi Schimbărilor Climatice, la adresa: http://www.mmediu.ro/beta/domenii/evaluarea-impactului-asupra-mediului/evaluare-impact-proiecte/tratare-deseuri-radioactive-kozlodui-bulgaria/ şi pe pagina web a Agenţiei pentru Protecţia Mediului Dolj http://apmdj.anpm.ro/ la Secţiunea Radioactivitatea Mediului.

Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observaţii justificate privind documentele afişate spre consultare, la Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice e-mail srp@mmediu.ro, sau la APM Dolj str. Petru Rareş nr.1, judeţul Dolj, fax 0251/419.035, e-mail office@apmdj.anpm.ro, până la data de 14 octombrie 2013.

Comunicat de presă