Anunţ privind emiterea autorizaţiei de mediu (Asistenţă spitalicească şi sanatorială - Bucovăţ-Leamna de Sus - Spitalul de Pneumoftiziologie)

În urma analizării documentaţiei şi a verificării în teren, ARPM Craiova a decis emiterea autorizaţiei de mediu pentru Spitalul de Pneumoftiziologie Leamna, privind activitatea de "Asistenţă spitalicească şi sanatorială (cod CAEN 8511)" ce se desfăşoară în amplasamentul din localitatea Leamna de Sus, comuna Bucovăţ, jud. Dolj

ANUNŢ FINAL

Nr. 11536/14.09.2011

                                                         

În urma analizării documentaţiei şi a verificării în teren, ARPM Craiova a decis emiterea autorizaţiei de mediu pentru Spitalul de Pneumoftiziologie Leamna, privind activitatea de "Asistenţă spitalicească şi sanatorială (cod CAEN 8511)" ce se desfăşoară în amplasamentul din localitatea Leamna de Sus, comuna Bucovăţ, jud. Dolj.

Contestaţiile şi sugestiile din partea publicului interesat se primesc în scris la sediul ARPM Craiova, str. Petru Rareş, nr. 1, în zilele de marţi, miercuri şi joi între orele 9 – 14, în termen de 15 zile de la data prezentei decizii.


www.anpm.ro
Adaugat: 2011-09-14 15:43:42
TiparesteTipareste