Anunţ privind decizia etapei de încadrare (Modernizare LEA Filiaşi-Almăj - SC CEZ DISTRIBUŢIE)

ARPM Craiova anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi de evaluare adecvată, pentru proiectul „Modernizare LEA 20 KV, Filiaşi-Almăj, jud. Dolj”, propus a fi amplasat în localităţile Filiaşi, Brădeşti, Almăj, Coţofenii din Faţă, Răcarii de Jos, Tatomireşti, judeţul Dolj: proiectul nu se supune evaluării impactului asupra mediului şi nu se supune evaluării adecvate

Anunt public privind decizia etapei de încadrare

02.11.2011

  

Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului Craiova anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi de evaluare adecvată, pentru proiectul „Modernizare LEA 20 KV, Filiaşi-Almăj, jud. Dolj”, propus a fi amplasat în localităţile Filiaşi, Brădeşti, Almăj, Coţofenii din Faţă, Răcarii de Jos, Tatomireşti, judeţul Dolj: proiectul nu se supune evaluării impactului asupra mediului şi nu se supune evaluării adecvate.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul ARPM Craiova din str. Petru Rareş, nr. 1, în zilele de luni-vineri, între orele 9.00-13.00, precum şi în documentul ataşat.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 8 zile de la data afişării anunţului.


www.anpm.ro
Adaugat: 2011-11-02 12:48:03
TiparesteTipareste