Anunţ privind solicitarea acordului de mediu (Construire unitate prelucrare peşte – Ostroveni - SC ECO NRG)

Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului Craiova anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "CONSTRUIRE UNITATE DE PRELUCRARE PEŞTE – OSTROVENI", propus a fi amplasat în comuna Ostroveni, judeţul Dolj, titularSC ECO NRG SRL reprezentată prin LĂZĂRESCU DAN, cu sediul în municipiul Bucureşti

ANUNŢ INIŢIAL
17.11.2011

 

Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului Craiova anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "CONSTRUIRE UNITATE DE PRELUCRARE PEŞTE – OSTROVENI", propus a fi amplasat în comuna Ostroveni, judeţul Dolj, titularSC ECO NRG SRL reprezentată prin LĂZĂRESCU DAN, cu sediul în municipiul Bucureşti.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul ARPM Craiova, strada Petru Rareş, nr. 1 în zilele de L-V, între orele 9-14, sau în documentul ataşat.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul ARPM Craiova,strada Petru Rareş, nr. 1 sau pe adresa de e-mail office@arpmdj.anpm.ro.


www.anpm.ro
Adaugat: 2011-11-18 12:11:07
TiparesteTipareste