Anunţ privind decizia etapei de încadrare (Reparaţii LEA Drumul Apelor - Craiova - SC CEZ DISTRIBUŢIE)

ARPM Craiova anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare fără acord de mediu, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi/sau de evaluare adecvată, pentru proiectul “Lucrări de reparaţii LEA j.t. str. Drumul Apelor racordată la PTA 582”, propus a fi amplasat în Municipiul Craiova, str. Drumul Apelor, jud. Dolj, titular SC CEZ DISTRIBUŢIE SA

ANUNŢ Public privind decizia etapei de încadrare

 

Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului CRAIOVA anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare fără acord de mediu, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi/sau de evaluare adecvată, pentru proiectul “Lucrări de reparaţii LEA j.t. str. Drumul Apelor racordată la PTA 582”, propus a fi amplasat în Municipiul Craiova, str. Drumul Apelor, jud. Dolj, titular SC CEZ DISTRIBUŢIE SA.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei Regionale pentru Protecţia Mediului Craiova, strada Petru Rareş, nr.1, în zilele de luni-joi, între orele 9.00-14.00 şi vineri între orele 9.00-11.30, precum şi în documentul ataşat.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul decizieide încadrare până la data de 09.02.2012 (în termen de 8 zile de la data afişării anunţului).


www.anpm.ro
Adaugat: 2012-02-02 10:56:48
TiparesteTipareste