Anunţ privind emiterea acordului de mediu (Supraînălţare compartiment 3 zgură - Valea Ceplea - SE Turceni)

ARPM Craiova anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Supraînălţare compartiment III depozit de zgură şi cenuşă Valea Ceplea de la cota +200mdMN la cota +205mdMN" propus a fi amplasat în Valea Ceplea, jud.Gorj, titular SC COMPLEXUL ENERGETIC OLTENIA SA - Sucursala electrocentrale Turceni

Anunţ public privind emiterea acordului de mediu
12.11.2012

  

Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului Craiova anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Supraînălţare compartiment III depozit de zgură şi cenuşă Valea Ceplea de la cota +200mdMN la cota +205mdMN" propus a fi amplasat  în Valea Ceplea, jud.Gorj, titular SC COMPLEXUL ENERGETIC OLTENIA SA - Sucursala electrocentrale Turceni.

Proiectul acordului de mediu şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul la sediul ARPM Craiova din municipiul Craiova, strada Petru Rareş, nr. 1 în zilele de luni – vineri, între orele 9-14, sau în documentul ataşat.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul ARPM Craiova din municipiul Craiova, strada Petru Rareş, nr. 1 în termen de 8 zile de la data publicării prezentului anunţ.


www.anpm.ro
Adaugat: 2012-11-13 08:31:50
TiparesteTipareste